ავტორი:
09 March 2017
0
შეგიძლიათ მიირთვათ მეორე ფაზიდან ცილა-ბოსტნეულის დღეს
ინგრედიენტები:
  • 1 ჭიქა მოხარშული გოგრის პიურე
  • 3 ც კვერცხი
  • 1/2 ჩ/კ დაფქული დარიჩინი
  • 100 მლ რძე
  • ვანილი
  • 3 აბი დამატკბობელი
  • მწიკვი მარილი

მომზადების წესი:
მოხარშეთ გოგრა,შემდეგ რბილობი დააბლენდერეთ. კვერცხი ათქვიფეთ დაფხვნილ დამატკბობელთან ერთად. დაუმატეთ გოგრის პიურე,რძე,დარიჩინი,მარილი და ვანილი. მოათავსეთ ცეცხლგამძლე კერამიკის ფორმებში და გამოაცხეთ 40-50 წუთი საშუალო ტემპერატურაზე. თუ კერამიკის ფორმები არ გაქვთ,გამოიყენეთ მაფინების ყალიბები.

Loading...

რეგისტრაცია