ავტორი:
25 February 2017
0
 ინგრედიენტები:
  • 3 ც კვერცხი
  • მარილი და სანელებლები გემოვნებით

მომზადების წესი:

კვერცხის ცილა და გული განაცალკევეთ. გულები შეინახეთ ცალკე. ცილები ათქვიფეთ ერთად,სანამ თეთრი ფაფუკი მასა გახდება. საცხობ ქაღალდზე დააფინეთ საცხობი ქაღალდი. კოვზით მოათავსეთ ათქვეფილი ცილა და ზემოდან დაადეთ გული.
 ზემოდან მოაყარეთ მარილი და სანელებლები.

 გამოაცხეთ 175 გრადუსზე,სანამ ზემოდან ოქროსფერი არ გახდება.
მიირთვით პირველივე ფაზიდან. დღიური ნორმა 2 ცალი.

Loading...

რეგისტრაცია