ავტორი:
17 February 2017
0
მიირთვით მეორე ფაზიდან ცილა-ბოსტნეულის დღეს 

ინგრედიენტები:
  • 1 ც ყაბაყი
  • 1 ს/კ მცენარეული ზეთი
  • მარილი

მომზადების წესი:
გაახურეთ ღუმელი 235 გრადუსზე. დაჭერით ყაბაყი თხლად,სასურველია სპეციალური საჭრელი გამოიყენოთ.
დაჭრილი ყაბაყი მოათავსეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, ზემოდან დააფარეთ მეორე ხელსახოცი, დაადეთ ზემოდან ღუმელის საცხობი ტაფა და დაპრესეთ ისე, როგორც ვიდეოშია ნაჩვენები. ამ მეთოდით ყაბაყიდან გამოიდევბენა ზედმეტი სითხე. მოაყარეთ ცოტა მარილი ზემოდან.
საცხობ ქაღალდზე წაუსვით ზეთი მცირე რაოდენობი და დააწყვეთ ყაბაყი. შედგით ღუმელში იქამდე,სანამ ხრაშუნა არ გახდება. დაახლოებით 2 საათი იქნება ამისთვის საჭირო. სანამ საცხობი ქაღალდიდან აიღებთ,აცალეთ გაგრილება. ზემოდან შეგიძლიათ მოაყაროთ თქვენთვის სასურველი სუნელები.
გემრიელად მიირთვით!

იხილეთ ვიდეო ინსტრუქცია:

 

Loading...

რეგისტრაცია