მოშუშული ხორცის ფარში სუნელებით
შეგიძლიათ მიირთვათ ყველა ფაზაში
ინგრედიენტები:
- 450 გრ საქონლის ან ქათმის ფარში
- 1-2 წვეთი მცენარეული ზეთი
- 1 ც ნიორი
- 1 თავი ხახვი
- მარილი,პილპილი გემოვნებით
- 2 ს/კ თქვენთვის სასურველი სუნელები
მომზადების წესი:
გააცხელეთ ტაფა. ქაღალდის ხელსახოცით ტაფას მოუსვით 1-2 წვეთი ზეთი, მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი. დაუმატეთ ფარში.
ურიეთ ხშირად. მოამზადეთ იქამდე,სანამ ხორცი მუქ შეფერილობას მიიღებს. დაუმატეთ სუნელები,მარილი და პილპილი გემოვნებით, ასევე შეგიძლიათ დაუმატოთ ცოტა მწვანილიც.
ტეგები:
მოშუშული ხორცის ფარში სუნელებით