ავტორი:
17 February 2017
3
 
 შეგიძლიათ მიირთვათ ყველა ფაზაში

ინგრედიენტები:
  • 450 გრ საქონლის ან ქათმის ფარში 
  • 1-2 წვეთი მცენარეული ზეთი
  • 1 ც ნიორი
  • 1 თავი ხახვი
  • მარილი,პილპილი გემოვნებით
  • 2 ს/კ თქვენთვის სასურველი სუნელები
გაითვალისწინეთ,რომ ნაყიდი ფარში არ შეიძლება,რადგან ცხიმიანია. საქონლის ან ქათმის უცხიმო ხორცი უნდა გაატაროთ სახლში.

მომზადების წესი:
გააცხელეთ ტაფა. ქაღალდის ხელსახოცით ტაფას მოუსვით 1-2 წვეთი ზეთი, მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი. დაუმატეთ ფარში.
ურიეთ ხშირად. მოამზადეთ იქამდე,სანამ ხორცი მუქ შეფერილობას მიიღებს. დაუმატეთ სუნელები,მარილი და პილპილი გემოვნებით, ასევე შეგიძლიათ დაუმატოთ ცოტა მწვანილიც. 

რეგისტრაცია