ავტორი:
16 January 2018
1

დაშვებულია მეორე ფაზიდან ცილა ბოსტნეულის დღეებში.

ინგრედიენტები:
  • 1 ც საშუალო ზომის სტაფილო
  • 1 ც საშუალო ზომის ჭარხალი
  • 2-3 ს/კ ლიმონის წვენი
  • მარილი
მომზადების წესი:
 მომზადება ძალიან მარტივია. მოხარშეთ სტაფილო და ჭარხალი, გააგრილეთ და დაჭერით. დაუმატეთ მარილი გემოვნებით,შემდეგ ლიმონის წვენი მოასხით. დააცადეთ მინიმუმ 1 საათი, რომ ბოსტნეულს ლიმონის გემო გაუჯდეს. შეგიძლიათ დაუმატოთ მწვანილებიც.
 მიირთვით ცალკე, ან გარნირად ხორცთან და თევზთან ერთად.

რეგისტრაცია