დუკანური ნუთელა
I რეცეპტი

დაშვებულია მეორე ფაზიდან. არის 1 დღის ულუფა
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
კაკაო, კრემხაჭო, რძის ფხვნილი და დაფხვნილი დამატკბობელი შეურიეთ ერთმანეთს. დაუმატეთ 1-2 ს/კ რძე. უნდა გამოვიდეს არც ძალიან სქელი და არც ძალიან თხელი. მოათავსეთ ჭურჭელში და შედგით მაცივარში. უგემრიელესია დუკანურ ბლინებთან ერთად.

II რეცეპტი

დაშვებულია მეორე ფაზიდან. არის 1 დღის ულუფა
ინგრედიენტები:
კვერცხის გული ათქვიფეთ რძესთან ერთად. დაუმატეთ დაფხვნილი დამატკბობელი, ვანილი და კაკაო.
ცოტა ხნით მოათავსეთ დაბალ ცეცხლზე. 1-2 წუთი ურიეთ განუწყვეტლივ. მასა გასქელებას დაიწყებს. ამის შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან, ჩაასხით ჭურჭელში და შედგით მაცივარში. გემრიელად მიირთვით!

დაშვებულია მეორე ფაზიდან. არის 1 დღის ულუფა
ინგრედიენტები:
- 1 ჩ/კ კაკაო (მაქსიმუმ 11% ცხიმიანობის)
- 1,5 ს/კ კრემხაჭო (მაქსიმუმ 2% ცხიმიანობის)
- 2 ს/კ რძის ფხვნილი (მაქსიმუმ 1,5 % ცხიმიანობის)
- 3-4 აბი დამატკბობელი
- 1-2 ს/კ რძე (მაქსიმუმ 2% ცხიმიანობის)
მომზადების წესი:
კაკაო, კრემხაჭო, რძის ფხვნილი და დაფხვნილი დამატკბობელი შეურიეთ ერთმანეთს. დაუმატეთ 1-2 ს/კ რძე. უნდა გამოვიდეს არც ძალიან სქელი და არც ძალიან თხელი. მოათავსეთ ჭურჭელში და შედგით მაცივარში. უგემრიელესია დუკანურ ბლინებთან ერთად.

II რეცეპტი

დაშვებულია მეორე ფაზიდან. არის 1 დღის ულუფა
ინგრედიენტები:
- 1 ც კვერცხის გული
- 1 ჩ/კ კაკაო (მაქსიმუმ 11% ცხიმიანობის)
- 2-3 აბი დამატკბობელი
- უშაქრო ვანილი
- 3 ს/კ რძე (მაქსიმუმ 2% ცხიმიანობის)
კვერცხის გული ათქვიფეთ რძესთან ერთად. დაუმატეთ დაფხვნილი დამატკბობელი, ვანილი და კაკაო.
ცოტა ხნით მოათავსეთ დაბალ ცეცხლზე. 1-2 წუთი ურიეთ განუწყვეტლივ. მასა გასქელებას დაიწყებს. ამის შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან, ჩაასხით ჭურჭელში და შედგით მაცივარში. გემრიელად მიირთვით!
ტეგები:
დუკანური ნუთელა