ავტორი:
12 February 2017
1

დაშვებულია პირველივე ფაზიდან

ინგრედიენტები:
  • 1 ქილა თინუსის კონსერვი
  • ნახევარი ხახვი
  • 150 გრ  დაბალცხიმიანი იოგურტი, კრემ-ხაჭო ან მაწონი ( შეგიძლიათ დუკანური მაიონეზიც გამოიყენოთ)
  • 2 ცალი მოხარშული კვერცხის გული , 3 ცალი კვერცხის ცილა
  • 3-4 კბილი ნიორი
  • მარილი, პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
 თინუსი დაწურეთ წვენისგან და დაჩეჩეთ. ეს იქნება სალათის პირველი ფენა.
იოგურტს, კრემ-ხაჭოს ან მაწონს შეურიეთ დაჭყლეტილი ნიორი, მარილი და პილპილი. სოუსის 1/2 მოასხით თევზის ფენას. ზემოდან მოათავსეთ დაჭრილი ხახვი, დაჭრილი კვერცხის ცილა და მოასხით დარჩენილი მაიონეზი. ბოლო ფენა არის დაჭყლეტილი კვერცხის გული.
გემრიელად მიირთვით!


რეგისტრაცია