ავტორი:
12 February 2017
0
 
დაშვებულია პირველივე ფაზიდან

ინგრედიენტები:
  • 2 კვერცხის გული მოხარშული
  • 1 ჩ/კ ზეთი
  • 250 გრ კრემხაჭო
  • ძალიან ცოტა უშაქრო მდოგვი ან მდოგვის ფხვნილი
  • 1 ს/კ ლიმონის წვენი ან ვაშლის ძმარი
  • ნივრის ფხვნილი (აუცილებელი არაა)

მომზადების წესი:
კვერცხი,მდოგვი, დამატკბობელი და მარილი ათქვიფეთ მიქსერით ან ბლენდერში, დაუმატეთ კრემხაჭო, შემდეგ ნელ-ნელა დაუმატეთ ზეთი, ისე, რომ არ აიჭრას.
ბოლოს ლიმონის წვენი ან ძმარი.
დუკანური მაიონეზი მზადაა!
 

Loading...

რეგისტრაცია