ავტორი:
11 February 2017
0

მიირთვით მონაცვლეობაში ცილა-ბოსტნეულის დღეს.

ინგრედიენტები:
  • 500 გრ გოგრა
  • 5 ს/კ დამატკბობელი
  • 1/2 ლიმონის წვენი
  • წყალი
  • დარიჩინი
  • ფორთოხლის ცედრა
მომზადების წესი:
გაასუფთავეთ გოგრა, დაჭერით კუბებად. ჩაყარეთ ჯამში. დაუმატეთ ლიმონის წვენი და დამატკბობელი. დატოვეთ 30 წუთი.
შემდეგ გადაიტანეთ ქვაბში და დადგით დაბალ ცეცხლზე 30 წუთით. გადმოდგით გაზქურიდან. დაუმატეთ დარიჩინი და ფორთოხლის ცედრა. გააციეთ და მოათავსეთ ქილაში.  
გოგრის ჯემი მზადაა! უგემრიელესია დუკანურ ბლინებთან ერთად.
 

ტეგები:
გოგრის ჯემი
რეგისტრაცია