ყავის მუსი
დაშვებულია პირველივე ფაზიდან.არის 2 დღის ულუფა
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
რძეს აურიეთ ხსნადი ყავა და აადუღეთ. გადმოდგით გაზქურიდან და გააგრილეთ.
ცალკე ჯამში ათქვიფეთ 3 კვერცხი დამატკბობელთან ერთად. ნელ-ნელა შეურიეთ რძის ნარევი და გააგრძელეთ მორევა.
ჩაასხით ცეცხლგამძლე ჭიქებში. გამოსაცხობ ტაფაზე დაასხით ადუღებული წყალი,(ასეთი გამოცხობის მეთოდი ნაჩვენიებია ქვემოთ სურათზე) დაალაგეთ ცეცხლგამძლე ჭიქები და გამოაცხეთ 20 წუთის განმავლობაში 150° ტემპერატურაზე.
გამოცხობის შემდეგ მოათავსეთ მაცივარში რამდენიმე საათით. მიირთვით ცივი.
ინგრედიენტები:
- 60 მლ დაბალცხიმიანი რძე
- 1 ჩ/კ ხსნადი ყავა
- 3 კვერცხი
- დამატკბობელი გემოვნებით
მომზადების წესი:
რძეს აურიეთ ხსნადი ყავა და აადუღეთ. გადმოდგით გაზქურიდან და გააგრილეთ.
ცალკე ჯამში ათქვიფეთ 3 კვერცხი დამატკბობელთან ერთად. ნელ-ნელა შეურიეთ რძის ნარევი და გააგრძელეთ მორევა.
ჩაასხით ცეცხლგამძლე ჭიქებში. გამოსაცხობ ტაფაზე დაასხით ადუღებული წყალი,(ასეთი გამოცხობის მეთოდი ნაჩვენიებია ქვემოთ სურათზე) დაალაგეთ ცეცხლგამძლე ჭიქები და გამოაცხეთ 20 წუთის განმავლობაში 150° ტემპერატურაზე.
გამოცხობის შემდეგ მოათავსეთ მაცივარში რამდენიმე საათით. მიირთვით ცივი.
ტეგები:
ყავის მუსი