ავტორი:
10 February 2017
4
დაშვებულია პირველივე ფაზიდან.არის 2 დღის ულუფა

ინგრედიენტები:
  • 60 მლ დაბალცხიმიანი რძე
  • 1 ჩ/კ ხსნადი ყავა
  • 3 კვერცხი
  • დამატკბობელი გემოვნებით

მომზადების წესი:
რძეს აურიეთ ხსნადი ყავა და აადუღეთ. გადმოდგით გაზქურიდან და გააგრილეთ.
ცალკე ჯამში ათქვიფეთ 3 კვერცხი დამატკბობელთან ერთად. ნელ-ნელა შეურიეთ რძის ნარევი და გააგრძელეთ მორევა.
ჩაასხით ცეცხლგამძლე ჭიქებში. გამოსაცხობ ტაფაზე დაასხით ადუღებული წყალი,(ასეთი გამოცხობის მეთოდი ნაჩვენიებია ქვემოთ სურათზე) დაალაგეთ ცეცხლგამძლე ჭიქები და გამოაცხეთ 20 წუთის განმავლობაში 150° ტემპერატურაზე.

გამოცხობის შემდეგ მოათავსეთ მაცივარში რამდენიმე საათით. მიირთვით ცივი.

ტეგები:
ყავის მუსი
რეგისტრაცია