ავტორი:
19 October 2017
1


ინგრედიენტები:
  • 2 ცალი ხახვი
  • 1 კვერცხი
  • შვრიის ქატო ფაზის მიხედვით ( IIფაზა-2 ს/კ,  III ფაზა- 2,5 ს/კ)
  • ხორბლის ქატო 1 ს/კ
  • მარილი
მომზადების წესი:
ხახვი დაჭერით რგოლებად. ამოავლეთ ჯერ ათქვეფილ კვერცხში, შემდეგ კი შვრიის ქატოს და ხორბლის ქატოს ნარევში (შვრიის ქატო შეგიძლიათ წინასწარ დაფქვათ). დაელოდეთ 5-10 წუთი რომ გამოშრეს. შეწვით ტაფაზე რამდენიმე წვეთ ზეთში, დაბალ ცეცხლზე. შეწვის შემდეგ მოაყარეთ ცოტა მარილი. გემრიელად მიირთვით!
 შეგიძლიათ ეს რეცეპტიც სცადოთ: კვერცხის გულს დაუმატეთ 1 ს/კ სიმინდის სახამებელი და მიღებულ ნარევში ამოავლეთ ხახვის რგოლები. 

Loading...

რეგისტრაცია