ავტორი:
10 February 2017
1
  
ამ დესერტის მირთმევა მეორე ფაზიდან შეგიძლიათ. არის 2 დღის ულუფა

ინგრედიენტები:
  • 2 შეკვრა ხაჭო (დაახლოებით 400 გრ)
  • დამატკბობელი
  • ვანილი

მინანქარი
  • 300 მლ რძე
  • 2 ჩ/კ ჟელატინი
  • 2 ჩ/კ უშაქრო კაკაო მაქსიმუმ 12% ცხიმიანობის
  • 3 კვერცხის გული
  • დამატკბობელი გემოვნებით

მომზადების წესი:
ერთად ათქვიფეთ  ხაჭო, ვანილი და დამატკბობელი ერთიანი მასის მიღებამდე.
ვიწყებთ მინანქრის მომზადებას. რძეს შევურიოთ დამატკბობელი, ჟელატინი, კვერცხის გულები და კაკაო. დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვურიოთ. როცა შესქელდება გადმოვდგათ და 2 წუთი ვაცადოთ გაგრილება.
სილიკონის ფორმებს კედლებზე წავუსვათ თხლად მინანქარი.
 
 

მოვათავსოთ ხაჭოს მასა და ზემოდან ისევ მინანქარი. მოვათავსოთ მაცივარში 1 საათით.
 
 ამოიღეთ სილიკონის ფორმებიდან. გემრიელად მიირთვით!
 
 

Loading...

რეგისტრაცია